Zonder APK keuring

Zonder APK keuring
Wanneer uw auto tijdens de apk-keuring wordt afgekeurd kan dit betekenen dat er slechts alleen een lampje hoeft worden vervangen of een gordelspanners. De kosten voor een nieuwe keuring zullen dan niet zo hoog zijn. Is de auto al meerdere jaren oud en heeft deze de nodige kilometers asfalt afgelegd dan zijn er vaak onderdelen die vervangen toe zijn. Bijna niemand heeft zin in onnodige kosten. Veel consumenten verkopen de auto liever en gaan op zoek naar een goede occasion. De vraag is wat doet u nu met de oude afgekeurde auto? De autosloperij kan u hier wellicht mee helpen. Ook voor APK afgekeurde auto’s kunt u nog een vergoeding verkrijgen.

Leuke vergoedingen.

heeft u de knoop doorgehakt? Heeft u het besluit genomen uw auto zonder APK te verkopen? Natuurlijk spreekt het voor zich dat een auto zonder APK minder zal opleveren als een vergelijkbaar voertuig met een geldige keuring. Dit wil echter niet zeggen dat wij u geen goed overnamen bod kunnen doen wanneer uw auto geen geldige keuring heeft. Integendeel wij zullen er altijd voor waken dat wij u een aan betrekkelijke vergoeding zullen geven voor uw auto. Natuurlijk is de vergoeding die wij voor uw auto kunnen geven afhankelijk van verschillende factoren. Bijvoorbeeld welke onderdelen kunnen nog wel worden verkocht, hoe courant is het type auto dat u wilt verkopen. Dit zijn enkele voorbeelden van factoren die bij zullen meewegen bij het bepalen van de inkoopprijs van uw auto. Zo ook de vraag of uw auto wel of niet geschikt is voor de export of uitsluitend bestemd is voor demontage.

APK afgekeurde auto’s snel opgehaald.

Wanneer wij samen met u uw auto hebben besproken en tot een overnamebedrag zijn gekomen. Zullen wij ervoor zorgen dat u APK afgekeurde auto binnen enkele dagen bij u wordt opgehaald. Hiermee voorkomt u dat u het risico loopt op een bekeuring van de RDW. De RDW controleert namelijk op het hebben van een geldige apk keuring. Heeft u deze niet dan loopt u het risico op een hoge boete. Wanneer onze chauffeur met u een ophaalafspraak heeft gemaakt zullen wij er voor zorgen dat de auto direct worden afgemeld bij RDW. Uw betaald dan per eerst volgende werkdag geen wegenbelasting meer eveneens bent u van het probleem af dat u een bekeuring zou kunnen krijgen. Al met al maakt dit dat het verkopen van APK afgekeurde auto helemaal zo gek nog niet is. Meld uw auto vandaag nog aan voor een direct bod.

Be the first to leave a comment. Don’t be shy.

You must be logged in to post a comment.