Autosloperij BMW

Autosloperij BMW, Sloperij

Heeft u een oude BMW te koop welke mag worden afgevoerd naar het autodemontage bedrijf? Ook uw BMW kunnen wij inkopen meldt uw auto hiervoor online aan op de website. BMW’s zijn over het algemeen vrij luxe degelijke Duitse auto’s, een top merk. Als deze voertuigen op de sloop belanden hebben ze vaak een hoge kilometerstand en al duizenden kilometers asfalt afgelegd. In het merendeel van de gevallen zijn het eindelevens welke hun beste tijd hebben gehad.

Modellen BMW 3,5 of 7 serie

Het automerk BMW bestaat al zeer lang, de voertuigen kenmerken zich door dat ze achterwiel aangedreven zijn. Er wordt vaak gezegd dat een BMW een echte rijders auto is, de meeste BMW modellen nodigen de bestuur namelijk uit voor een sportief rijgedrag. Naast de vele vier cilinder motoren zijn er ook BMW’s op de markt gebracht met de welbekende zes cilinder lijn motoren. Vandaag de dag zijn de meeste BMW motoren in cilinderinhoud flink gekrompen. Maar de in verticale lijn liggende motor en de achterwielaandrijving is voor veel BMW’s nog een heus kenmerk zoals bij de één, drie of vijf serie.

BMW Vanos

Het meer en deel van de bmw 3 serie, 5 serie modellen die nu op de autosloperij zijn terug te vinden zijn 10 t/m 20 jaar oud. Veel oudere BMW’s hebben een enkele, of dubbelen Vanos. Dit zijn ketting motoren en deze staan bekend om de langen levens duur. Deze BMW motoren gaan makkelijk 400 t/m 500 duizend kilometers mee.

BMW laten ophalen

Mag uw BMW worden afgevoerd naar de autosloperij ? Wanneer wij u auto mogen overnemen betalen wij niet alleen nog een leuke vergoeding voor de auto wij halen het voertuig ook nog eens kosteloos bij u aan huis op. Uiteraard krijgt u direct een geldig RDW vrijwaringsbewijs uitgeschreven.