RDW erkende autodemontagebedrijven (autosloperijen)

Uw auto laten slopen via erkent autodemontage bedrijf, autosloperij.

Wanneer heeft u een sloopauto? Soms krijgen wij te horen: Ja maar de motor draait nog prima! Dat wil niet zeggen dat u auto geen sloopauto is. Versleten banden en remblokken, een kapotte stuurbekrachtiging en schimmel in de kofferbak? Sommige motoren blijven prima functioneren ook al zijn ze oud. Dit wil niet zeggen dat de auto nog even veilig is. Tijdens de apk-keuring wordt u auto immers verschillende veiligheidsaspecten getoetst. Wanneer u in het bezit bent van een oude auto met veel gebreken waarvan de reparatiekosten de dagwaarde doen overstijgen. Dan bent u helaas eigenaar van een loop of sloopauto. U kunt de auto natuurlijk laten repareren maar dat kost geld! Vaak is direct verkopen aan de autosloperij helemaal zo gek nog niet

loop of sloopauto?

Wanneer is uw auto een sloopauto geworden? Is uw auto bijzonder een Ferrari of een Porsche waar er slechts een handjevol van zijn gemaakt. Is u auto een productie auto waar er miljoenen van zijn verkocht? Een auto is een gebruiksvoorwerp bedoeld om u van A naar B te brengen. Natuurlijk is een Porsche of een Ferrari statussymbool en heeft het helemaal niks meer met de vervoersfunctie van doen. Dergelijke auto’s worden op een gegeven moment ingekocht voor de recycling want uniek zullen ze nooit worden. Het aanbod van dit soort auto’s is gewoonweg groot. 15 jaar geleden was het Renault Twingo namelijk het topmodel van Renault en heeft Renault dit type en model behoorlijk wat jaren in productie gehad. Hierdoor zijn de onderdelen van een dergelijke auto overal verkrijgbaar en heeft een dergelijke auto een sloopwaarde welke is gebaseerd op een oud ijzerprijs toeslag. Ook andere merken kennen modellen welke op een gegeven moment veelvuldig voor demontage worden aangeboden. De voertuigen werden in een bepaalde periode goed verkocht zoals bijvoorbeeld de jaren 2000 2001 2003en zijn op dit moment 15 jaar oud geworden! De voertuigen hebben vaak allemaal soortgelijke mankementen en gebreken. De auto’s zijn vaak het einde van hun technische levensduur en zijn niet meer interessant genoeg om nog een goede, veilige conditie te houden. Vandaag de dag is het voor veel particulieren gewoon vele malen voordeliger om geen auto te kopen maar een auto te leasen. U weet immers precies wat de kosten zijn inclusief al het onderhoud en wegenbelasting. Daarbij zijn het slechts contracten van 1X aantal jaar dat u over drie jaar weer een volledig nieuwe auto ter beschikking heeft. Voor veel consumenten is dit interessant maar niet voor iedereen natuurlijk.

Auto gratis laten afvoeren

Het verdienmodel van de autosloperij is op gebaseerd dat er winst marges zit op de recycling alle afkomstig van uw sloopauto. Daarnaast verkoopt het autodemontage bedrijf alle onderdelen afkomstig van sloopauto’s maar ook schade auto’s welke soms nog maar enkele jaren oud zijn. Heeft u de sloopauto welke mag worden afgevoerd dan zijn de meeste autosloperijen bereid het voertuig kosteloos bij u aan huis op te halen. Naast dat de auto wordt afgevoerd en u vrijwaringsbewijs ontvangt kunt u ook nog een eerlijke restwaarde voor het verkrijgen. Heeft u ook een auto voor de deur staan welke moet worden opgehaald meld deze dan online aan via de website.