Sloopauto Ophalen

Uw sloopauto laten ophalen door autosloperij.com

Bent u in het bezit van een oude auto? Een auto waar u niet meer in rijdt, een auto die eigenlijk alleen maar voor de deur staat te kijken? Vaak worden auto’s stilgezet wanneer er zich enige problemen voordoen. Het kan zijn dat de auto totaal niet meer wil rijden of dat er gebreken zijn waardoor u er niet meer veilig mee de weg op kunt. De autosloop helpt u graag met dit probleem. Onze autosloperij is altijd op zoek naar voertuigen die gedemonteerd mogen worden. Hierdoor zijn wij bereid kosteloos uw sloopauto bij u aan huis op te halen. Voor veel particulieren is het namelijk een groot probleem om de auto naar de sloperij te brengen. Zeker wanneer er cruciale onderdelen kapot zijn is dit gewoon weg gevaarlijk! Vroeger werden auto’s nog naar de sloperij gebracht met sleepkabels of een auto-ambulance. Tegenwoordig halen wij de auto kosteloos bij u op! Dit voorkomt vervelende situaties op de weg daarnaast bespaart het u tijd en energie. Ook als wij de auto bij u moet ophalen wil dat niet zeggen dat hij niets voor de auto willen betalen. Voor sloopauto’s geven wij altijd een reële recycling vergoeding. Dit komt dat wij altijd nog wel een aantal onderdelen kunnen verkopen. Daarnaast bestaat uw sloopauto voor een groot deel uit oud ijzer wat op zichzelf al een waarde vertegenwoordigt. Natuurlijk zullen wij u geen Marktplaatsprijzen meer betalen voor uw sloopauto. Wel kunt u rekenen op een gratis ophaaldienst bij u aan huis reële vergoeding voor de oude auto.

Wij halen in heel het land sloopauto’s op!

Omdat onze autosloperij de afgelopen jaren een sterke groei heeft doorgemaakt willen wij zoveel mogelijk auto’s inkopen voor ons bedrijf. Het is voor ons van groot belang dat de onderdelen aanvoer niet stagneert. Hierdoor hebben wij besloten om landelijk sloopauto’s in te kopen het maakt voor ons dan ook helemaal niet uit waar de auto staat. Zowel in Amsterdam, Rotterdam maar ook in Zwolle of Maastricht kunnen wij kosteloos uw auto ophalen. Wanneer u de sloopauto bij ons aanbiedt doen wij u een geheel vrijblijvende taxatie. Hierin is meegenomen dat wij de auto bij u wordt opgehaald. De chauffeur zal direct met u contact opnemen voor een ophaal afspraak. Het enigste wat u nodig heeft is een compleet kentekenbewijs zodat wij de auto kunnen vrijwaren en u geen wegenbelasting meer betaald. U krijgt vervolgens het afgesproken bedrag contant betaald.

De verwerking van uw oude kapotte auto

De sloopauto zal vervolgens naar de sloperij worden gebracht. Onze autosloop is ingericht om op een milieuvriendelijke wijze oudere auto’s te demonteren. Milieu verontreinigend vloeistoffen zoals olie en vetten maar ook koelvloeistof en koude middelen zullen uit de auto worden verwijderd. Externe verwerkers zullen ervoor zorgen dat deze vloeistoffen kunnen worden hergebruikt en opnieuw kunnen worden toegepast. Wist u dat wel 95% van de materialen die in een auto zitten verwerkt vandaag de dag kunnen worden hergebruikt. Natuurlijk het overgrote deel is oud ijzer wat al sinds jaar en dag wordt gerecycled. Maar ook kunststoffen, rubber en glas kunnen worden hergebruikt. Daarnaast bevinden zich ook non Ferro metalen in de auto hierbij moet u denken aan aluminium en koper.

Bent u enthousiast geworden over onze werkwijze? Wilt u nu weten hoeveel waarde wij nog hechte een uw oude auto? Meld dan de sloopauto aan via het aanmeld formulier op de website.