Autosloperij Opel

Opel autosloperij, uw auto laten demonteren.

Uw opel sloopauto verkopen? Wij kopen uw opel! Ook uw opel komt een keer op de sloop terecht. Het merkt staat al jaren goed bekend. Ondanks dat de eerste generatie opel kadett nog al eens roest willlen vertonen zijn het prima auto van duitse kwaliteit. Het automerk opel heeft echter een fout gemaakt Opel modelen werden alleen in Europa verkocht hierdoor heeft opel enkele tegenslagen gekenend waardoor het bedrijf is overgenomen door het Franse, Peugeot/Citroen.

Uw Opel laten demonteren

Heeft u een Opel te koop die mag worden afgevoerd naar de autosloop? Wij kunnen u geheel vrijblijvend een bod doen op uw auto als deze mag worden ingekocht door onze autosloperij. De sloopauto die wij inkopen zijn over het algemeen einde levens voertuigen ELV welke reeds vele kilometers hebben afgelegd. Voor ons zijn gebreken of het niet hebben van een geldige APK keuring geen bezwaar.

Opel met schade verkopen.

Heeft u een verkeersongeval gehad met uw Opel? Wij kopen ook voertuigen in welke beschadigd en bestempeld met een WOK melding. Schadeauto’s met parkeerschade, deuken of compleet total loss. Vaak worden voor jongen courante schadeauto’s nog hoge inkoopprijzen betaald omdat de onderdelen prima als tweedehands auto onderdeel kunnen worden verkocht.

Opel gratis opgehaald.

Uw sloopauto kan bij een eventuele verkoop geheel kosteloos worden opgehaald. Onze sloopauto ophaaldienst is zes dagen per week actief met het ophalen van demontagevoertuigen. Naast sloopauto worden ook tweedehands auto in gekocht met gebreken of een verlopen APK. Meld voor een direct bod op uw sloopauto het voertuig aan via het bovenstaande contact formulier onder vermelding van het kenteken.