(Sloop)auto inkoop

Uw tweedehands auto verkopen?

De meeste particulieren maken niet zo snel gebruik van een auto inkoop service. Het gros van de consumenten verkoopt zijn auto particulier of via het internet dan wel via mond op mond reclame. Dit is helemaal zo gek nog niet want juist dan kunnen beste prijs voor je auto verkrijgen. Wanneer u echter een sloop of schadeauto heeft is particulier verkopen niet zo eenvoudig. Niemand heeft interesse in een auto met gebreken, een verlopen APK of flinke schade. Uw auto verkopen aan een auto inkoop service is dan zo gek nog niet. Autohandelaren hebben immers wel interesse in voertuig met gebreken. De auto kan voor de export worden verkocht of aan een autosloperij. Omdat er nog voldoende bruikbare onderdelen op de auto zitten.

Schadeauto inkoop.

Dagelijks rijden er wel duizenden auto’s op de openbare weg. Door het economisch herstel wordt het al weer snel drukker op de wegen. Het kan hierdoor iedereen overkomen dat u een aanrijding veroorzaakt. Wanneer de aanrijding wordt veroorzaakt door uw toedoen en u auto slechts WA is verzekerd zal u zelf moeten opdragen voor de geleden schade. Het is niet altijd even interessant om een auto van enkele jaar oud vakkundig te laten herstellen. Herstel werkzaamheden zijn vaak kostbaar en tijds intensief waardoor het direct verkopen van uw schadeauto aan de autosloperij interessanter kan zijn. Jonge courante onderdelen van sloopauto’s kunnen vaak nog goed worden verkocht!

Sloopauto inkoop.

Wanneer heeft u sloopauto? Het merendeel van de sloopauto’s dat de sloperij wordt binnengebracht heeft te veel mankementen of problemen maar door mijn besluit deze niet meer te repareren. De gemiddelde leeftijd van dergelijke sloopauto’s is ±17 jaar oud. Vaak lopen de kosten voor de baten vooruit waardoor men besluit de auto te verkopen aan de autosloperij. Het kopen van een leuke tweedehands occasion is dan vaak voordeliger. De sloopauto heeft altijd nog een waarde! Het merkmodel, de courant heit van de onderdelen spelen een belangrijke rol bij de waarde die u sloopauto nog vertegenwoordigd voor het auto inkoopbedrijf.

Auto verkopen.

Besluit afstand te doen van de sloopauto of schadeauto? Dan kunt altijd rekenen op een correcte service en gratis ophaaldienst bij u aan huis wanneer de autosloperij uw sloopauto mag inkoop. Het demontagebedrijf verzorgt de afmelding van uw auto bij de RDW. Hiermee bent u verzekerd dat u bij eerstvolgende werkdag geen wegenbelasting meer betaald. Daarnaast kunt u rekenen op een leuke vergoeding voor de oude auto. Dit bedrag kunt natuurlijk weer gebruiken bij zoektocht naar een vervangend vervoermiddel.