Autosloperij Volkswagen

Volkswagen naar de sloop?

Bent u eigenaar van een VW die rijp is voor de sloop? Uw auto naar de sloop brengen is heel eenvoudig. Wij van autosloperij.com verzorgen en complete demontage service voor uw sloopauto. U kunt online of per telefoon uw auto aanbieden! Dit kan een verouderde VW polo 6N zijn met roest of een kapotte koppakking maar ook jongere schadewagen kopen wij op! Onze medewerkers bekijken uw aanvraag. Afhankelijk van courant het, Merk, Type Bouwjaar en Model is doen wij u een overnamen bod! U betaald zelf of u ons aanbod accepteert of verwerpt. Gaat u akkoord dan zal de sloopauto kosteloos worden opgehaald en krijgt u bij overdacht direct een geldig RDW vrijwaringsbewijs uitgeschreven.

Volkswagen met schade.

Niet alleen Volkswagens welke wegens ouderdom de sloperij worden binnengebracht worden door ons ingekocht. Maar ook uw Volkswagen die betrokken is geweest bij een verkeersongeval. Is uw auto dusdanig ver beschadigd dat u deze niet meer wilt laten repareren? Bied hem dan aan bij ons op de website bij kunnen u in de meeste gevallen een prima overnamebod doen. De onderdelen van uw relatief jongen auto zijn vaak nog erg gewild en kunnen goed als tweedehands auto-onderdeel worden verkocht.

Volkswagen Oldtimer

Heeft u een Volkswagen kever? Of een oude camper? Vaak kost het repareren van een dergelijke oldtimer handenvol geld. Heeft u hier niet de tijd en de ruimte voor een staat de auto eigenlijk maar gewoon in de weg? Meld uw oldtimer dan aan op onze website. Vaak kunnen wij u een prima prijs betalen voor uw oude auto. Geen oud ijzerprijs courante marktwaarde om dat wellicht de onderdelen van uw oldtimer ons interessant.

Voor de verkoop van uw sloopauto of schadeauto moet u in het bezit zijn van het kentekenbewijs. Vandaag de dag hebben de meeste voertuigen een kentekencard. Dit is een pasje net zo groot als een bankpas. Naast de kentekencard moet u in het bezit zijn van de complete tenaamstelling code. Deze code bestaat in totaal uit vier plus vijf karakters. Heeft u een deel van de code niet? Meld dit dan bij de verkoop zodat wij een ondere oplossing kunnen vinden om uw auto alsnog op een correcte wijze over te schrijven.