Kapotte auto verkopen

U heeft een sloopauto, kapotteauto te koop?

Heeft u een auto die zijn beste tijd heeft? Dan staat u voor een lastige keuze. Laat u de auto nog één keer repareren in de hoop er nog een jaar mee te kunnen rondrijden? Of kiest u eieren voor uw geld en verkoopt u de sloopauto direct. Wij kopen landelijk sloopauto’s op en bieden u in geheel Nederland een gratis ophaalservice. Lees direct verder wat wij voor u oude auto kunnen betekenen.

Wat is eigenlijk een sloopauto?

Sloopauto’s hoeven niet altijd kapot te zijn. Vaak wordt van de auto afstand genomen om dat er te veel kosten moeten worden gemaakt in verhouding tot de dagwaarde van het voertuig. Natuurlijk zijn er ook auto’s die gewoonweg hebben begeven. Een lekker koppakking, een kapotte versnellingsbak is gewoonweg heel vervelend. Zeker wanneer de auto al enige jaren oud is zal niet makkelijk zijn deze auto particulier te verkopen. De auto wordt dan over het algemeen aangeboden bij de autosloperij. Onze autodemontage bedrijf zal vervolgens een bod doen op uw sloopauto. De waarde van deze sloopauto is afhankelijk van verschillende factoren. Als eerste hoe oud is de auto. De gemiddelde leeftijd van sloopauto’s is ongeveer 15 oud. Is u auto nog enkele jaar jonger en van een courant model ,het juiste merk en type. Dan kunnen de inkoopprijzen voor demontagevoertuigen behoorlijk oplopen. Niet elke auto die wij inkopen wordt ingekocht voor de oud ijzer waarde. Voor ons is van belang dat er nog bruikbare onderdelen op de auto aanwezig zijn die wij kunnen verkopen. Hierdoor kunnen de inkoopprijzen voor schadeauto’s wel oplopen tot duizenden euro’s Helaas voor u is dit niet bij elke auto het geval. Voor sommige merken en types is gewoonweg geen vraag! Maar er zijn ook voertuigen die wij juist graag van u overnemen! Dit merkt u dan direct in de overnameprijs wij uw auto kunnen betalen!

Gratis ophalen van uw sloopauto geheel Nederland.

Sloopauto gratis laten ophalen kan bij autosloperij.com. Dit omdat wij service hoog in het vaandel hebben staan en graag de juiste voertuig inkopen voor ons autodemontage bedrijf. Kunnen wij u een landelijke sloopauto-ophaaldienst aanbieden. Dit betekent wanneer u akkoord gaat met ons overnamebod op uw auto wij de auto kosteloos bij u zullen afvoeren. Het enigste wat u nodig heeft is een compleet kentekenbewijs ofwel een kentekencard met tenaamstelling code. Is dit niet aanwezig ook dan kunnen wij altijd als nog iets voor u betekenen . Meld het even wanneer u de auto bij ons aanbied. Bij de overdracht van uw voertuig zullen wij middels het kentekenbewijs u auto direct afmelden bij de RDW. U bent dan ook direct verlost van alle vaste lasten van de auto. Het enigste wat u hoeft te doen is uw verzekeringsagent te contacteren. Mocht u direct een andere auto gaan kopen schorsen dan uw verzekering dan of vergelijk deze online zodat u ook hierop geld kunt besparen!

Auto verkopen met kapotte motor

Het kan ons allemaal overkomen bent in het bezit van een auto welke nog maar enkele jaren oud is en waarvan de motor nog geen hoge kilometerstand heeft bereikt. Wanneer u dan van uw garage te horen krijgt dat uw motor is overleden dan is dat even schrikken. Het kan zijn dat de turbo van u auto is ontploft of dat de distributie ketting van uw FSI motor is opgerekt en hierdoor motorschade is ontstaan. Ondanks dat er de afgelopen jaren veel nieuwere, zuinigere en schonere motoren op de markt zijn gekomen wilde niet altijd zeggen dat deze motoren evengoed zijn. Zowel Opel als Volkswagen maar ook andere merken hebben problemen met de distributie die eigenlijk het gehele autoleven zou mee moeten gaan. Dit is helaas niet altijd het geval. Wanneer u een auto heeft met een soortgelijk probleem deze niet meer wilt laten repareren zijn er ook bereid u een overname bod te doen.