Autosloperij Citroen

Uw Xantia of XM laten afvoeren naar de sloop? Veel Citroën’s die zijn uitgevoerd met een veerponten systeem en krijgen op een gegeven moment hoge reparatie kost. De LHM leidingen zijn verroest en dienen te worden vervangen om het voertuig apk haar waardig staat te krijgen. Vaak is deze reparatie kostbaarder als de dagwaarde van het voertuig waardoor de auto verkopen als sloopauto de beste oplossing is!

Citroen en Peugeot.

Het Franse Citroën en Peugeot behoren bij elkaar. Hierdoor worden veelvuldig onderdelen in dezelfde voertuig toegepast. Voor een leek is dit vaak onzichtbaar maar onder de motorkap zijn zeer veel onderdelen uitwisselbaar. Mede hierdoor zijn er autosloperijen die zich uitsluitend hebben toegelegd op Citroen en Peugeot demontage. Wist u dat de Peugeot groep het Duitse merk Opel heeft overgenomen. Grote kans dat u over enkele jaren Franse auto onderdelen aantreft in een Duitse Opel!

Welke modelen kunt u bij ons aanbieden?

Via deze website kunt u alle modellen aanbieden? Het maakt voor ons niet uit of uw auto nu compleet kapot is of dat deze APK is afgekeurd? Ook oldtimers maar ook jongeren schadeauto’s welke betrokken zijn geweest bij een verkeersongeval kopen wij op. Bij het aanbieden van uw auto proberen wij u een reëel overnamen bod te doen op het voertuig. Vaak kunnen wij wel iets voor uw oude auto betekenen. Maar het komt ook voor dat de auto voor ons te ver weg staat of niet interessant iets gezien wij juist van uw type auto al een grote voorraad een sloopauto en onderdelen hebben staan. Mocht dit bij uitzending het geval zijn dan verwijzen wij u graag door naar een andere partij zodat u alsnog snel van uw kapotte auto af bent.

Gratis ophalen + Vrijwaring

Voor de meeste sloopauto’s kunnen wij in geheel Nederland een gratis ophaaldienst aanbieden. De kapotte auto zal dan volgens afspraak bij u aan huis worden opgehaald. Hou er wel rekening mee wij halen voertuigen op die bij elkaar op de route staan. Hierdoor bestaat de mogelijkheid dat het even kan duren voordat de auto is opgehaald. Maar in de meeste gevallen is de auto gratis en kosteloos op gelaad binnen drie werkdagen en heeft u er geen omkijken meer aan! Zorg er wel voor dat u bij de verkoop van uw sloopauto beschikt over het complete kentekenbewijs. Hiermee kan het voertuig direct worden gevrijwaard en betaald u ook geen wegenbelasting meer!