Bedrijfswagen verkopen

Kapotte bedrijfswagen verkopen

Bedrijfswagens, zakelijke voertuigen worden over het algemeen intensiever gebruikt als personen auto’s die in het bezit zijn van particulieren. Doordat er meerdere kilometers per jaar mee worden gereden loopt u een groter risico op het krijgen van een verkeersongeval. Onze autosloperij is altijd op zoek naar onderdelen van bedrijfsauto’s. Niet alleen de kans op een ongeval is groter ook gaat er sneller wat kapot. Bent u in het bezit van een kapotte bedrijfsauto met motorschade of dan wel cosmetische schade dan kunnen wij u vaak een goed bod doen. De prijs die wij voor uw bedrijfsauto kunnen betalen is afhankelijk van het type en het bouwjaar. Een Bakwagen met laadklep zal nu eenmaal meer opbrengen als kleine bestelbus.

Bedrijfswagens voor export.

Binnen Nederland maar ook binnen Europa worden milieueisen steeds strenger. Vrachtwagens maar ook bedrijfswagens moet u hierdoor voldoen aan de strengste milieunormen. Dit betekent dat wanneer u een oudere bedrijfsauto heeft u hier niet meer mee in de binnenstad mag komen. Voor ondernemers is het hierdoor een must geworden om een nieuwe auto aanschaffen. Vaak kunnen wij voor oudere bedrijfswagens nog goede prijs. Dit komt omdat in het buitenland nog veel vraag is naar bedrijfsmaterieel. In werelddelen zoals Afrika maar ook de Oostbloklanden gelden nog geen strengen CO2 is. Voor ons van belang is de uitvoering van de bedrijfswagen. Verhoogd en verlengde bussen zijn nu eenmaal interessanter voor de export. Dat de auto geen APK heeft is geen enkel probleem echter moet de motor in de versnellingsbak we wel goed functioneert. Is dit het geval dan kunt u bij ons rekenen hoge prijzen voor juist export.

Ook bedrijfswagens gratis opgehaald.

zowel sloopauto’s een schade-auto’s kunnen wij kosteloos bij u aan huis ophalen. Bent u in het bezit van een kapotte bestelbus of bakwagen en wilt deze het liefst nog vandaag te kopen. Wij komen graag bij u langs het voertuig taxeren en indien mogelijk met u een overeenkomst te sluiten. Wij zullen de sloopauto dan ook kosteloos bij u afvoeren. U kunt rekenen op een correcte afmelding bij de RDW daarnaast krijgt hij contant van ons betaald. Wij zijn specifiek op zoek naar Mercedes-Benz bestelbus of Toyota bussen ook voertuigen zonder gebreken kunt u online.