Schadeauto verkopen

Schadeauto verkopen, auto met schade?

Heeft uw auto schade opgelopen door een verkeersongeval? Wij kopen ook schadeauto’s , voertuigen met blik schade of een technisch motor problemen op. Wanneer uw auto uitsluitendblik schade heeft opgelopen kan deze vaak nog wel worden gerepareerd. Maar wanneer uw auto al enkele jaren oud is overschrijden de reparatiekosten al snel de dagwaarde. Als u dan ook nog een zelf de reparatie kosten moet voldoen en deze niet op een derde kunt verhalen staat u voor de keuzen of repareren wel de verstandigste keuze is. Is de reparatie economisch gezien nog wel haalbaar? Kan u niet beter direct een andere auto kopen ?

Juist voor degelijke schadeauto’s kunt u ons benaderen, wij kopen zowel voertuigen in de economisch total loss zijn als voertuigen die technisch total loss zijn. Wanneer een auto technisch total loss is zijn er crusialen auto onderdelen beschadig dat reparen gewoon weg onbegonnen werk is. Deze voertuigen worden vaak direcht van af het bergings bedrijf door verkocht aan de autosloperij.

De autosloperij is zeer geïnteresseerd in uw schadeauto.

Wij doen u graag een leuk inkoop voorstel op uw schadeauto. Uw schadeauto is ons namelijk meer waard. Een verkeersongeval, een aanrijding kan ons allemaal overkomen. Natuurlijk hopen wij netzo als u dat als u betrokken raakt bij een ongeval alleen de auto schade oploopt en u met de schik kunt uitstappen. Het voordeel van een schade auto voor de autosloperij is dat ook voertuigen van jongeren bouwjaren bij verkeersongevallen betrokken raken. Een schadeauto mag dan wel compleet kapot zijn en maar er zijn altijd nog enkele onderdelen die nog een goede staat verkeren en dus als tweedehands onderdeel kunnen worden verkocht. Dit in tegenstelling tot een sloopauto, een einde levens voertuig. Dit zijn auto’s die helemaal zijn opgereden. Daarnaast zijn de auto’s vaak al wat ouder. Onderdelen van jongeren auto’s zijn gewoon beter te verkopen gezien de onderdelen nog courant en gewild zijn. Daarbij komt de tweedehands auto onderdelen afkomstig van de autosloperij zijn vaak vele malen goedkoper als nieuw dat u ze nieuw koopt via het dealer kanaal.

Schadeauto verkopen met motorschade ?

Naast blik schade kan het ook zijn dat er motorschade ontstaat aan uw auto. Een kapotte motor of een haperende automatisch versnellings bak zijn veel voorkomende problemen. Heeft uw auto al de nodige kilometers asfalt afgelegd en wilt u geen duizenden euro’s meer uitgeven een de revisie, dure reparatie. Ook uw kapotte auto kunnen wij inkopen. Vaak kunnen voor jongeren auto’s nog hoge inkoopprijzen worden betaald. Hoge kilometerstanden zijn geen probleem.