Autosloperij Audi

U bent in het bezit van een Audi? Een Audi niet heeft begeven? Dit automerk is onderdeel van de Duitse Volkswagen Group. Audi en Volkswagen zijn de afgelopen jaren nogal veel in het nieuws geweest. Het sjoemelen met uitstoot waarden kan als zeer negatief worden gezien! Ondanks deze grote teleurstelling is Audi al jaren bekend als een zeer degelijk auto merk?

Heeft u een Audi te koop met roest?

De meeste oude Audi’s die vandaag de dag op de sloperij belanden zijn hemel opgereden. De voertuigen die in 1995 tot en met 2000 zijn geproduceerd werden namelijk voorzien van een volledig verzinkte carrosserie. De voertuigen hebben hierdoor weinig last van roest. Daarnaast zijn de welbekende TDI motoren van extreem goede kwaliteit. Deze motoren kunnen makkelijk een half miljoen kilometers of meer draaien. Heeft u een oude Audi die het heeft begeven? Natuurlijk is alles te repareren maar op een gegeven moment moet u wel een kosten-batenanalyse maken of repareren nog wel rendabel genoeg is voor uw auto. Wanneer het dan toch de beste keuze blijkt om afstand te doen van uw kapotte auto kunt u via deze website een direct bod verkrijgen op uw gebruikte Audi.

Audi met motor technische problemen verkopen?

Ondanks dat Duitse voertuigen goed staan aangeschreven komt het ook voor dat uw Audi op een gegeven moment mankementen gaat vertonen. Zeker bij een hoge kilometerstand willen automatische versnellingsbakken of turbo’s het wel eens begeven. U moet dan een afweging gaan maken of u de auto direct verkopen of laten repareren. Vaak zijn dit grote reparatiewerkzaamheden waardoor een vak bekwamen monteur de nodige uren aan het sleutelen is. Ook deze kosten moet u voldoen. De vraag blijft of direct verkopen van uw Audi dan niet verstandig is. Veel Duitse auto’s worden immers geëxporteerd naar de Oostbloklanden reparatie en onderhoud kunnen hier goedkoper worden uitgevoerd. Vaak kunnen wij hierdoor nog een prima prijs betalen voor uw kapotte auto.

Audi oltimer verkopen?

Wanneer uw auto is verouderd en al de nodige kilometers heeft afgelegd wil dit niet direct zeggen dat uw audi een sloopauto is geworden. Sommige modelen en types zijn bizonderen uitvoeren welke beter kunnen worden gerestaureerd als worden gedemonteerd. Neem bijvoorbeeld een audi quatro of een audi 80 cabrio welke u vandaag de dag graaag door liefhebbers worden gerestaureed.