Direct geld voor uw sloopauto of tweedehands auto.

Direct geld voor uw auto
Onze autosloperij geeft u de mogelijkheid om direct geld te krijgen voor uw sloopauto. Wij betalen u namelijk graag een eerlijke vergoeding wanneer wij de sloopauto kosteloos bij u mogen ophalen. Natuurlijk kunnen wij u geen markt plaats prijs bieden gezien wij demontage auto’s inkopen met tal van gebreken en een hoop ellende. Vaak zijn meerdere onderdelen van uw auto kapot! De motor dan wel versnellingsbak functioneert helemaal niet meer. Natuurlijk kunt u ervoor kiezen om uw auto particulier te verkopen via het internet. Vaak kunt u dan een hoge prijs ontvangen. Maar bij ons kunt u rekenen op een snelle service. Via ons bent u namelijk binnen enkele dagen verlost van de sloopauto. Geen rompslomp meer zoals wegenbelastingverplichtingen of het moeten kunnen aantonen van een geldige apk-keuring. Want wanneer de apk-keuring een langere tijd is verlopen loopt u het risico op een hoge bekeuring. De RDW wil namelijk dat uw auto goedgekeurd is. Wanneer dit niet het geval is krijgt u automatisch een waarschuwing en vervolgens een bekeuring. Dit is natuurlijk zonde van uw geld wat hiervoor zodat u geen onnodig moet betaald.

Niet alleen sloopauto’s koop wij!

Voor elke auto met gebreken of leven doen wij u graag een bod. Maar enkele voorbeelden te noemen voertuig met een kapotte distributieriem, dan wel versleten koppeling of moeilijk elektronische problemen kunt bij ons terecht. De prijzen die wij voor een dergelijke auto kunnen betalen zijn totaal afhankelijk van wat voor auto u heeft. Bouwjaar, merkt, uitvoering maar ook motorisering en de cilinderinhoud is van belang. Heeft u een dergelijke auto die u niet particulier wenst te verkopen? Meld dan aan de website wij bekijken graag of wij u passend overnamebod kunnen. Niet altijd kunnen wij u de hoogste prijs betalen! Wij doen wel ons best zo goed mogelijk

Voertuig overschrijven en naar het postkantoor?

Wanneer er samen met u overeenstemming is bereikt over de verkoopprijs plannen wij een ophaal afspraak in. Het is dan belangrijk dat het complete kentekenbewijs plus tenaamstelling code aanwezig is. De meeste voertuigen zijn vandaag de dag voorzien van een kentekencard met bijbehorende tenaamstelling code. Is uw kentekenbewijs compleet aanwezig dan kunnen wij het voertuig direct bij u aan de deur afmelden. Bij eerstvolgende werkdag betaald u dus geen wegenbelasting meer u hoeft alleen nog maar uw verzekeraar te contacteren met de melding dat u auto is verkocht. Zijn uw papieren niet compleet of bent u bang dat u een van de twee delen van de tenaamstellingscode mist? Meld dit dan even het namelijk geen enkele zin heeft om hier de meldcode in te vullen. Dit is een veelgemaakte fout waardoor wij het voertuig niet kunnen afmelden. Ook bestaat de mogelijkheid dat u middels uw DigiDaccount online een demontagecode aanvraagt. Geeft dit vroegtijdig aan wanneer u de auto aanbied zodat wij miscommunicatie samen met u kunnen voorkomen en de overdracht soepel verloopt. Is alles compleet krijgt u uiteraard direct contant betaald.

Be the first to leave a comment. Don’t be shy.

You must be logged in to post a comment.