Sloopauto verkopen aan de autosloperij?

Vertoont u auto gebreken? Onze autosloperij is op zoek naar particulieren die een sloopauto willen verkopen. Dit kunnen auto’s zijn met een kapotte motor of een verlopen apk. U auto kan op een gegeven moment dusdanig veel gebreken vertonen dat repareren niet meer lonend is. Natuurlijk is alles nog wel te maken maar vaak gaan dan de kosten voor de baten uit, een nieuwe uitlaat een nieuwe koppeling en twee nieuwe banden overstijgt al snel de dagwaarde van uw auto. Vaak is het verkopen van de sloopauto aan de autosloperij dan zo gek nog niet.

Uw sloopauto online aanbieden voor de verkoop.

Via het contactformulier op deze website kunt u geheel vrijblijvend een sloopauto taxatie laten uitvoeren. Onze autosloperij is altijd geïnteresseerd in uw auto. Wij kopen immers in geheel Nederland demontage auto’s op dan wel tweedehands auto’s of voertuigen waarvan de APK is verlopen. Uiteraard kunt u ook schade auto’s tweedehands auto’s aanbieden. De waarde die wij toekennen aan uw auto is van verschillende factoren afhankelijk. Niet alleen het merk maar ook het bouwjaar, de kilometerstand en de bijbehorende gebreken. Het is ook mogelijk om telefonisch contact op te nemen met een van onze inkopers wij bekijken graag wat voor auto u in de aanbieding. Is het voertuig voor ons interessant dan spreken wij graag met u de inkoop mogelijk.

Uw sloopauto verkopen, gratis laten ophalen?

Wanneer wij samen met u over een stemming hebben kunnen bereiken over de prijs en de sloopauto is verkocht verzorgen wij kosteloze ophaaldienst van het voertuig. In geheel Nederland kunnen wij uw sloopauto gratis en voor niets af. Voor een eventuele verkoop is van belang dat u beschikt over een compleet kentekenbewijs of een kenteken uit met bijbehorende tenaamstelling. Mocht u niet over deze voertuigdocument beschikken dan bestaat er altijd de mogelijkheid dat u online een demontagecode-aanvragen. Bespreek dit altijd eventjes met uw inkoper,

Vandaag nog een bod op uw sloopauto, of schade-auto ontvangen? Meld u auto dan online aan of neem direct dat tot het bovenstaande telefoonnummer. Onze inkopers start graag te woord!