Sloopauto inkoop, alle types, modellen en merken
Welkom bij de autosloperij.com via deze website kunt u heel gemakkelijk uw oude kapotte auto verkopen. Een auto heeft niet het eeuwige leven op een gegeven moment heeft het voertuig een dusdanig hoge kilometerstand en ontstaan er gebreken. Wanneer de auto dan naar de garage wordt gebracht voor de jaarlijks terugkerende apk-keuring is het vaak even schrikken. De auto kan wel gerepareerd worden maar de offerte dan wel de reparatie kosten zijn dusdanig hoog dat u beter op zoek kunt gaan naar een ander voertuig. Wij kunnen u nog een prima prijs betalen voor uw apk afgekeurde auto. De sloopauto kan in geheel Nederland worden opgehaald en dit is kosteloos. Wij betalen u nog een leuke restwaardevergoeding voor uw oude auto.

De gebreken van een sloopauto.

Het wordt sloopauto is een breed begrip. Sloopauto’s ook wel eindelevens genoemd zijn voertuigen die vele kilometers asfalt hebben afgelegd en hierdoor aan het einde zijn van hun technische levensduur. Maar onze autosloperij wil niet alleen oudere voertuig kopen welke niet meer courant zijn. Voor ons autodemontage bedrijf is het veel interessanter als wij jonge gebruikte schade auto’s in kunnen kopen. Onderdelen van uw schade-auto zijn voor ons prima te verkopen. Dit komt omdat er veel vraag is naar tweedehands auto-onderdelen afkomstig van voertuigen tussen de drie en de 10 jaar oud. De nieuwe onderdelen zijn uitsluitend via het dealerkanaal verkrijgbaar door peperduur. Wanneer wij deze onderdelen voor scherpe prijs kunnen aanbieden bij de consument kunnen wij ook een hoge prijs betalen voor uw schade-auto. Natuurlijk is voor ons wel van belang wat er allemaal nog heel is aan uw auto. Heeft u een auto met schade of gebreken? Meld hem dan aan via de website! Of WhatsApp enkele foto’s zodat wij direct kunnen vaststellen of de auto voor ons interessant is.

Recycling of onderdelendemontage

Recycling hergebruik, een duurzamere economie je hoort vandaag de dag bijna niet anders meer. Maar het einde van de brandstofauto is wel inzicht. Het aantal Tesla’s ofwel volledig elektrische auto’s neemt jaarlijks toe. Toch is uw sloopauto nog geld waard. Binnen de autodemontage branche is bijna 100% recycling mogelijk. Uw sloopauto bestaat voor het overgrote deel uit oud ijzer dan wel andere non ferrometalen. Het autodemontage bedrijf zorgt ervoor dat deze memetalen en andere recyclebare materialen afkomstig van uw sloopauto weer opnieuw in de keten terecht komen. Hierdoor is het autodemontage bedrijf vandaag de dag zeer milieuvriendelijk.