Staat er bij u in Den Haag of Scheveningen een kapotte auto voor de deur? Wij van autosloperij.com kopen voertuig in met gebreken. Voor ons is elke auto een auto! Heeft u bijvoorbeeld een Fiat punto of een Ford ka zonder geldige apk-keuring te koop? Ook voor dit soort kleine autootjes kunnen wij u nog een prima prijs betalen. Wilt u weten hoeveel wij kunnen retour geven voor uw sloopauto? Meld dan het voertuig online aan via de website. Voor de meeste oude auto’s altijd nog wel 50 tot en met € 100 retour te krijgen. Natuurlijk is de prijs die wij kunnen betalen op uw auto volstrekt afhankelijk van wat voor voertuig u te koop heeft. Niet elke auto is het zelfde of afkomstig van hetzelfde bouwjaar. Daarnaast is van belang wat de gebreken aan het voertuig zijn. Een kapotte motor of een gebroken distributie is vaak veel lastiger te repareren als een lekke uitlaat.

Kapotte auto verkopen?

Naast eindelevens auto’s welke naar de sloop worden gebracht omdat de reparatiekosten vaak hoger zijn dan de dagwaarde kopen wij ook schade-voertuigen in. Jongere schade auto’s hebben onze voorkeur gezien dat de onderdelen van uw schade-auto nog prima kunnen worden verkocht. Vaak zijn deze onderdelen nog courant en gewild. Hierdoor kunnen de onderdelen nog prima worden verkocht in tegenstelling tot de onderdelen afkomstig van een sloopauto. De sloopauto is over het algemeen verouderd en niet meer gewild waardoor er nog maar een beperkte vraag is naar de onderdelen. De inkoopprijzen voor sloopauto’s en schade auto’s kunnen bijzonder ver uit elkaar liggen. Niet alleen het merk is van belang maar ook het bouwjaar daarnaast is van groot belang om te weten wat er precies kapot is? zodat wij u een zoon realistisch mogelijke inkoopprijs kunnen afgeven.

Uw sloopauto gratis opgehaald

In geheel de regio Den Haag, Rijswijk, Delft, Zoetermeer en omstreken halen wij kosteloos uw sloopauto op! In sommige gevallen kunnen wij u nog dezelfde dag helpen wanneer vandaag uw sloopauto moet worden afgevoerd. Bel gerust met een van onze inkopers zodat wij een overnamebod kunnen doen op uw sloopauto of schade-auto. Voor het voorspoedige van de overdracht van uw kapotte auto moet u in het bezit zijn van het complete kentekenbewijs. Dit is ofwel het ouderwetse papieren kentekenbewijs met over schrijven delen of de nieuwe kentekencard met bijbehorende tenaamstelling code welke bestaat uit negen karakters. Mocht u deze papieren niet meer hebben of bent u zijn in de afgelopen jaren kwijtgeraakt? Meld dit dan even bij onze inkopers zodat wij samen met u op zoek gaan naar een andere oplossing.